Yeniköy Ortaokulu

Vizyon: İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil; gelecek yüzyılın ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesinde nüfuz ettiren; aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan herkesle diyaloğa açık, düşüncelerini ifade edebilen geleceğin bireylerini yetiştirmek.

Misyon: Atatürk´ün ilke ve inkılaplarına, cumhuriyetin temel niteliklerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyemizde eğitim gören herkesi Türk milletinin değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okulumuzda öğretmen servisi bulunmaktadır.Bu servisle okula gidiş-geliş yapılmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://askaleyenikoyortaokulu.meb.k12.tr

Adres - YENİKÖY HALİTPAŞA MAH. 1.KÜMEEVLER KÜME EVLERİ NO 1 İÇ KAPI NO 1 AŞKALE / ERZURUM

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - İL MERKEZİNE 63 KM. İLÇE MERKEZİNE 10 KM. UZAKLIKTA BULUNMAKTADIR.

Ulaşım ULAŞIM OLDUKÇA RAHATTIR KÖY İLE AŞKALE ARASINDA GÜNÜN BELİRLİ SAATLERİNDE ARAÇ BULUNMAKTADIR

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 63 KM. İLÇE MERKEZİNE 10 KM. UZAKLIKTA BULUNMAKTADIR